Una òpera gastronòmica

Vida i mort de Ramon Cabau, ànima de la Boqueria

Autor: Casanovas Anguera, Marc

Sección: NARRATIVA - Novela a catalogar

Una òpera gastronòmica

Una òpera gastronòmica

22,95€ IVA INCLUIDO

Editorial:
-
Publicación:
01/09/2025
Colección:
ARA PAUSA
Ver ficha completa

NO DISPONIBLE

Sinopsis

Ramon Cabau i Guasch (1924-1987) mereix una biogafia que dignifiqui la petjada indiscutible que va deixar a la societat catalana, tant pel que fa a la manera de menjar com la manera de comprar aliments. Un home forjat a través duna personalitat desconcertant i una manera de veure el món excessiva i completament avançada al seu temps , va posar …

Ramon Cabau i Guasch (1924-1987) mereix una biogafia que dignifiqui la petjada indiscutible que va deixar a la societat catalana, tant pel que fa a la manera de menjar com la manera de comprar aliments. Un home forjat a través duna personalitat desconcertant i una manera de veure el món excessiva i completament avançada al seu temps , va posar les bases perquè Catalunya esdevingués una gran potència gastronòmica. Cabau va tenir una vida plena dalts i baixos i es va saber envoltar de les figures més influents de la segona meitat del segle XX, sempre vinculat al mercat de la Boqueria, la seva feina incansable va deixar una petjada única a la societat barcelonina que Casanovas reivindica en aquest llibre sensacional.
Leer más

Más libros de Casanovas Anguera, Marc

Más información del libro

Una òpera gastronòmica

Editorial:
-
Fecha Publicación:
Formato:
Normal tapa blanda (libros)
ISBN:
978-84-1173-164-5
EAN:
9788411731645
Nº páginas:
306
Colección:
ARA PAUSA
Lengua:
CATALAN
Alto:
21 mm
Ancho:
14 mm
Sección:
NARRATIVA
Sub-Sección:
Novela a catalogar
Marc Casanovas (Barcelona, 1979) és periodista i escriptor gastronòmic. La passió per lalimentació lha portat a explorar aquest àmbit des de múltiples angles: ha escrit i investigat sobre història de la restauració, el futur dels petits productors, seguretat i justícia alimentària, i el camí cap a una alimentació sostenible. Col·labora en mitjans com La Vanguardia, Catalunya Ràdio, i les revistes Arrels, CUINA i la guia Repsol. Va treballar a elBulli Foundation i a PlayGround Food.

Otros libros en NARRATIVA

También te pueden interesar